Hét boek over duurzame zorg

Professionals in de zorg beseffen dat het veel duurzamer kan en moet. Maar waar begin je? En hoe zorg je dat je met jouw inbreng impact krijgt? Met Heel de Zorg geven Joost Bijlsma en Cathy van Beek de duurzame beweging in de zorgsector een duw in de goede richting. Deze ‘reisgids’ voor duurzame zorg inspireert met cases van duurzame zorgpioniers, praktische tips en QR-verwijzingen. Het boek vindt zijn weg naar zorgaanbieders, green teams en het zorgonderwijs. 

“De casuïstiek is zo rijk en de voorbeelden van inspirerende initiatieven zijn zo mooi in hun eenvoud, dat het zelfs een verstokte ‘realist’ als ik wist te begeesteren.”

Pierre de Winter, journalist en recensent Management Boek

“Ik neem dit groene bijbeltje overal mee naartoe.”

Operatieassistent Talitha Hoppe, winnaar Changemaker-award

Boeken bestellen

Wilt u ook aan de slag met duurzaamheid in uw zorgorganisatie? Bestel dan alvast een boek via Vrije Boeken. U betaalt dan 26,95 euro incl. btw per stuk. Wilt u meer exemplaren tegen korting bestellen of een boodschap in de boeken laten zetten, gebruik dan het formulier ‘Meerdere boeken bestellen’.

Bestel los exemplaar

Lezingen en presentaties

Wij staan open voor verzoeken zoals het geven van een lezing voor jouw organisatie of green team. Wij verzorgen regelmatig presentaties voor in- of externe bijeenkomsten, zoals seminars en congressen. Gebruik voor dergelijke vragen bij voorkeur het formulier ‘Andere vraag’. Een reactie van de uitgever/auteur volgt dan spoedig.

Meerdere boeken bestellen?

Vul hier in wat uw wensen zijn. Als u meer boeken wilt bestellen, geef dan aan hoeveel, waar u ze wilt ontvangen en voor welke betaalwijze u kiest.

    Andere vraag?

    Heeft u een vraag of opmerking, stuur dan gerust een bericht.

      Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.